Leje- og leveringsbetingelser

Lejebetingelser                 

For Roskilde Teltudlejning ApS & Telt.dk

1. Lejen bliver betalt når det lejede er opstillet på leveringsdagen, der kan betales Kontant samt Mobilepay på nummer 38484, dette gælder for private lejer. Vi tager ikke mod Dankort.

Erhvervs kunder har normalt netto 14 dage.

2. A conto på 1000kr betales senest 8 dage efter kontrakt dato på konto Spar Nord: 9309-2090493763 , dette gælder dog kun ved leje af telt og toiletvogne, beløbet fratrækkes ved betaling af restbeløb på leveringsdagen.

Erhvervs kunder skal ikke betale depositum.

3. Ved afbestilling tilbage betales aconto for telte og toiletvogne ikke. Senere end 30 dage før lejeperioden opkræves et beløb på 20% af den fulde leje – min. 1000kr. Senere end 14 dage før lejeperioden opkræves et beløb på 50% af den fulde leje – min. 1000kr, ved senere end 8 dage før lejeperioden opkræves hele det lejede beløb.

4. Lejer skal/bør have en forsikring der dækker det lejede i hele perioden. Forsikring kan tegnes for 15% af det lejet beløb, dog mindst 500kr. Selvrisiko er på 5000kr.

5. Fejl og mangler skal påpeges ved levering.

6.Lejer hæfter for alt det lejede i hele den opsatte periode, ved skader og mangler skal dette erstattes til dagspris.

7. Udlejer hæfter ikke for skader, på personer, bygninger eller andet materiel i udlejningsperioden.

8. Grill og åben ild må ikke anvendes inde i teltet og skal ske min. 10 meter fra telt.

9. Fakler og olielamper må ikke anvendes inde i teltet, da dette ødelægger teltet, stearinlys må dog gerne bruges. Overtrædelse af dette vil medføre et tillæg til rengøring eller reparation. 

10. Teltet skal være rengjort, gulv vasket, borde/stole/bænke aftørret, ellers vil det medføre et tillæg på min. 500kr, hvis ikke andet er aftalt.

Det må forventes at gulvet skal vaskes inden Jeres brug.

11. Det er ikke tilladt at hænge/klister ting op eller male på teltdug og stænger, borde, stole og bænke, dette medføre et tillæg på min. 500kr.

12. Teltene bliver leveret med vinduer i halvdelen af siderne og halvdelen uden, og er helt hvide, vis ikke andet aftalt.

13. Ved leje af service tillægges et depositum på 1000kr.
Depositum på 1000kr tilbagebetales efter aflevering af uskat og rent service, kunden sender mail til info@telt.dk med kontonummer efter aflevering.
Der modregnes 20kr pr. ødelagt stk. service.

14. Opsætningsområdet skal være ryddet. Det udlejede opstilles efter grundens hældning og fald.

15. Der er lejers pligt at indhente de nødvendige tilladelser vedr. opsætningen af telt. Samt tegninger over ledningsnet der måtte være i jorden på det område lejer har anvist for os. Det er lejer der stå med ansvar over for myndigheder hvis dette ikke er overholdt.

16. Ved levering, leveres der i stueplan.

17. Ordre under 1000kr kan der pålægges et håndteringsgebyr på 250kr.

18. Ved Force majeure eller lignende, der forhindrer opsætning eller nedtagning, er udlejer uden ansvar for lejer eller andre.